Diensten

Voor vragen over de apparatuur neem gerust contact met me op via het onderstaande contactformulier

   

  Gerelateerde diensten

   

  Muzieklessen

  Droom jij ervan om een instrument te kunnen bespelen? Dan is daar heel wat oefening voor nodig. Muzieklessen zijn in dat geval een goede oplossing. Voor deze lessen ben je bij onze Total Music-winkel aan het juiste adres. Wij bieden namelijk muzieklessen aan voor diverse instrumenten. Tijdens deze lessen leren wij jou alle geheimen van een instrument. Na afloop ben jij in staat om het betreffende instrument zelfstandig en op de juiste  manier te bespelen. Het is zelfs mogelijk om je na de lessen aan te sluiten bij een echte band.

  Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij onze Total Music-winkel een muziekles volgen. Bang dat jouw niveau te laag ligt? Dat is nergens voor nodig. Onze lessen zijn namelijk te volgen voor instrumentalisten van ieder niveau. Het is dus geen enkel probleem wanneer jij nog helemaal geen ervaring hebt met het bespelen van een instrument.

  Onze muzieklessen worden zowel in groepen als individueel gegeven. Bij een privéles krijg je meer persoonlijke aandacht, waardoor jij een instrument sneller onder de knie hebt. Tijdens een groepsles wordt de aandacht over de deelnemers verdeeld.

  Instrumentreparaties

  Wie regelmatig muziek speelt, weet als geen ander dat muziekinstrumenten kapot kunnen gaan. In de meeste gevallen blijft de schade beperkt. Hierdoor is reparatie vaak mogelijk. Bij kapotte muziekinstrumenten is het van groot belang dat reparaties op de juiste manier worden uitgevoerd. Is dit niet het geval? Dan is het instrument mogelijk helemaal niet meer te gebruiken. Ga in dat geval zo snel mogelijk naar een Total Music-winkel. In het merendeel van deze winkels vind je namelijk een servicepunt. Hier kan jouw instrument gerepareerd worden. Reparaties worden uitgevoerd door professionals van Total Music, waardoor een muziekinstrument negen van de tien keer gerepareerd kan worden.

  Naast reparatie kun jij in onze Total Music-winkel ook terecht voor onderhoud van alle instrumenten. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, voorkom jij dat jouw toestel beschadigd raakt. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor het afstellen van verschillende instrumenten. Dit is vooral relevant voor beginners die net een instrument aan hebben geschaft. In onze Total Music-winkel stellen wij deze op de juiste manier af, waardoor jij het instrument zonder problemen kunt gebruiken.