Hoe muziek mijn inspireert

Muziek: de één vindt het helemaal geweldig, de ander heeft er vrij weinig mee. Ik schaar mijzelf absoluut bij de eerste groep. Ik vind het namelijk geweldig om muziek te luisteren. Dit doe ik onderweg en op mijn werk. Eigenlijk luister ik altijd muziek zodra ik hier de kans voor krijg. Ook breng ik regelmatig een bezoek aan een concert. De laatste jaren heb ik gemerkt dat muziek mij steeds meer gaat boeien. Ik haal er bijvoorbeeld mijn inspiratie uit. Benieuwd hoe muziek mij inspireert? Ik vertel je er alles over in deze tekst.hobby

Achterliggende gedachte

Veel mensen luisteren muziek gewoonweg omdat ze het mooi of leuk vinden. Hier kunnen zij hun inspiratie uit halen. Dat geldt voor mij niet. Ik haal mijn inspiratie uit de achterliggende gedachte van nummers. Je zult mij dan ook nooit uitbundig mee horen zingen met nummers. Ik luister altijd aandachtig en kan zo helemaal opgaan in de muziek. Ik geniet er dan echte met volle teugen van. Je moet dit echt eens proberen. Het geeft je een rustgevend gevoel en je leert de muziek echt waarderen.

Inspiratie voor hobby

Niet alleen onderweg en op mijn werk haal ik inspiratie uit verschillende muzieknummers. Nee, ook thuis is dit het geval. Mijn grote hobby is namelijk schilderen. Veel mensen lopen bij deze hobby tegen het probleem aan dat zij niet weten wat ze moeten maken. Ik gebruik eigenlijk altijd muziek om ideeën op te doen. Hier haal ik mijn inspiratie uit en dat lukt echt altijd. Het maakt wel uit wat voor een nummer het is, want door het ene nummer raak ik meer geïnspireerd dan door het andere. Indien het een inspirerend nummer is, heb ik binnen de kortste keren een idee wat ik wil maken en het ziet er altijd prachtig uit.

inspiration

Inspirerende muziek kost geld

Muziek koop je tegenwoordig bijna niet meer op cd. Althans, ik niet. Ik gebruik verschillende diensten om muziek te luisteren. Het heeft wel even geduurd voordat ik overstag was. Ik was namelijk altijd van de oude stempel en luisterde via cd’s. Deze kocht ik vaak met korting op het internet. Voor de verschillende streamingsdiensten zijn weliswaar geen kortingscodes beschikbaar, maar op de lange termijn is het een stuk goedkoper. Je hoeft immers niet altijd weer nieuwe muziek te kopen. Je betaalt een vast bedrag en zo heb je altijd en overal toegang tot inspirerende muziek! De kortingscodes voor webshops kun je nu dus voor ander producten gebruiken.