De TotalMusic-app

music appBen jij enthousiast geworden over TotalMusic? Dan vraag jij je momenteel ongetwijfeld af hoe jij het beste gebruik kunt maken van TotalMusic. De makkelijkste en meest gebruiksvriendelijke manier is via de speciale app. Hier worden de diverse video’s van concerten van artiesten namelijk in aangeboden. Je vindt dus alles op één platform en hoeft niet telkens op verschillende websites te zoeken. Overweeg jij TotalMusic te gaan gebruiken? Dan wil je natuurlijk ook alles weten over de app. Wij voorzien je hier van de grootste voordelen van de applicatie.

 

Video on Demand

Een van de voordelen van de TotalMusic-app is dat deze gebruikmaakt van een Video on Demand-systeem. Dit houdt in dat jij waar en wanneer je wilt altijd de door jou gewenste video’s kunt kijken. Je bent uiteraard afhankelijk van het aanbod, maar dat is bij TotalMusic gelukkig enorm. De kans dat er geen video’s van jouw favoriete artiesten tussen staan, is hierdoor dan ook heel erg klein. Zit jij net lekker een video van een concert te kijken en moet je opeens weg? Dan pauzeer je het filmpje gewoon. Wanneer je weer terug bent, kun je de video vervolgens rustig afkijken. Je hoeft niet bang te zijn dat de video tijdsgebonden is dus.

 

Foto’s kijken terwijl jij muziek luistert

Ben jij onderweg aan het genieten van de TotalMusic-app? Dan lijkt jouw reis natuurlijk een stuk minder lang te duren. Wil je het nog leuker maken? Bekijk dan foto’s terwijl je aan het luisteren bent. Kies bij voorkeur foto’s die gemaakt zijn tijdens jouw bezoek aan de band of artiest waar je fan van bent. Heb je veel leuke foto’s gemaakt? Dan is het natuurlijk zonde om hier niets mee te doen. Wanneer jij ze op je telefoon laat staan, is de kans groot dat er vroeg of laat een aantal verdwijnen. Zonde natuurlijk! Druk je foto’s in dat geval af. Zo heb je altijd een leuke herinnering. Afdrukken kan in een fotoboek, maar ook los. Bang dat het je veel gaat kosten Met deze Albelli promotiecode kun jij hier aanzienlijk op besparen!

 

Gebruiken op verschillende apparaten

Heb jij een smartphone of tablet waar jij de TotalMusic-app op wilt installeren? Ga dan gewoon naar de Google Play Store en download de app. Wist je echter dat je de app ook op andere apparaten kunt gebruiken? Waarschijnlijk niet. Je kunt jouw account bij Total Music namelijk verbinden met Total Music op jouw Samsung Smart TV. Op deze manier hoef je de video’s van jouw favoriete artiesten niet telkens op een klein scherm te kijken. Dit zorgt voor nog meer kijkplezier!

music app

Smart TV aanschaffen

Wil jij maximale kijkervaring beleven met de Total Music-app? Schaf dan en Smart TV aan. Deze kun je tegenwoordig op veel plekken kopen. Er is alleen één nadeel: de prijs. Een Smart TV is namelijk behoorlijk duur. Gelukkig vind je op het internet ook aanbiedingen & korting op dit product. Koop dan ook nooit maar zo de eerste de beste Smart TV die jij tegenkomt. Nee, ga altijd eerst op zoek naar kortingscodes voor webshops. Lukt het je niet om een kortingscode te vinden voor een Smart TV? Probeer het eens met deze kortingscodes voor Bol.com. Hiermee bespaar jij vast heel wat euro’s op de aanschaf van deze televisie. Nu kan het genieten met de Total Music-app pas echt beginnen!